ROTO Patio Life

Toló-bukó vasalatok

Az innovatív Roto Patio Life „emelő-tolóajtó” vasalatrendszer – amely fa és műanyagprofilokhoz alkalmazható – nagy felületű homlokzati tolóajtóknál alkalmazható maximum 400 kg szárnytömegig, és 6,5 m tokszélességig.

Könnyebbé teszi az életet és biztonságosabbá.
A Patio Life újraértelmezi az emelő-tolóajtó fogalmát. A fa- és műanyagidomokhoz alkalmazható tolóvasalat megtakarítja az ajtó eddigi, nagy erőt igénylő emelését. Minden tömítőelemet a fogantyú vezérel, és azok tökéletesen tömítik az ajtót. Ennek az innovatív technológiának az alapján teljesen új perspektívák nyílnak és a lakás élménye teljesen megújul.

Soha többé nem kell erőlködni a tolóajtóval.
Csak a tömítést kell megemelni. A hagyományos vasalatok technikája a nagy emelkedő-tolóajtók nyitását valóságos erőművészetté tette. Mielőtt az ajtót ill. az ablakot oldalra tolták, az egész szárnyat meg kellett emelni. A Patio Life egyedülálló technikája feleslegessé teszi ezt az erőlködést. Hiszen a nyitáskor a szárny helyett csak a tömítéseket kell megemelni – majd záráskor ismét leengedni, mindezt közvetlenül a fogantyú segítségével.

Résnyi szellőztetés mellékhatások nélkül.
A takart helyzetű résszellőző rafinált és rendkívül kényelmes: az ajtó fogantyújának 180 fokkal való elfordításával a tolóajtó felső tömítése kinyit és így lehetővé teszi a résszellőzést – olyan védett módon, hogy sem az eső, sem a rovarok nem juthatnak be. A termék előnye mindenki számára világos, nagyobb kényelmet nyújt még a hosszabb idejű távollét esetén is.

Akadálymentes lakás.
Szériagyártásban, botlócsapda nélkül. A hagyományos küszöb potenciális és veszélyes botlócsapdát jelent- különösen a kisgyerekek és az idősek számára, a kerekesszékeseknek pedig gyakran legyőzhetetlen akadályt jelent. A Roto Patio Life rendszerrel megoldást nyújt: hiszen a Patio Life innovatív vasalati technikájával rendelkező emelkedő-tolóajtók esetén a termikusan elválasztott küszöb kis mértékben lejt kifelé- így a legszebb formában biztosítja az akadálymentes lakást.

A betöréssel szembeni magasabb fokú ellenállás.
A fogantyún keresztül vezérelt, betörés elleni középső retesz. Ez a Műszaki innováció maximális biztonságról gondoskodik az ajtószárny felső és alsó élén. Ezt a szárny magasságától függően több biztonsági csap egészíti ki, amelyek rendkívül megnehezítik az ajtó kiemelését a betörők számára.

További kínálat:
A már említett résszellőző funkció kívülről nem látszik. A tolóajtó és a Life bármikor problémamentesen kiegészíthető a Roto MVS mágneses ellenőrzőrendszerével. Ennyi biztonságot csak a Roto képes nyújtani.