A Vasalat Centrum Kft. 1994-ben alakult 100%-os magyar tulajdonnal.

A cég tulajdonos ügyvezetőjének Patkoló Ferencnek vágya az emberközpontú, korrekt kereskedés megvalósítása a kemény versenyhelyzet közepette is. Mindezt elérni minőségi termékek forgalmazásával. A cég jelenlegi működését is ez a hitvallás itatja át.

A termékválasztékban fontos és jelentős hányadot képvisel a ROTO ajtó és ablakvasalatok kínálata.Számottevő továbbá a zárak ( Euro-Elzett ), réz és aluminium kilincsek, tömítő profilok és egyéb az ajtó és ablakgyártáshoz, javításhoz felújításhoz szükséges alapanyagok.


A Vasalat Centrum Kft. a Roto Elzett Kft. márkakereskedője, valamint a jelenlegi forgalmazásból kifutott vasalat ( CENTRO 100) garanciális pótlására szerződött partner. Bár a garanciális kötelezettség határideje lejárt, továbbra is tudunk biztosítani különböző alkatrészeket e termékcsaládból. A ROTO teljes termékpalettája meghatározó a termékkinálatunkban. Jelentős a zárak forgalma, melyet az Euro-Elzett zárak választéka reprezentál. A Rossetti termékcsalád képviseli a rézkilencsek kínálatát.

Az egyedi ajánlatkéréssel a cégünkhöz forduló érdeklődök maximum 24 órán belül választ kapnak. A szinvonalas szakmai szint megtartása és jobbítása érdekében a munkatársak folyamatosan képzik magukat. Egyéni vásárlóink fordulhatnak szakmai tanácsért munkatársainkhoz, mindig a számukra legelőnyösebb információt kapják. Biztosítjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét is.

Az eszmeiség töretlen megtartása mellett törekszünk korunk igényeinek megfelelő fejlesztések bevezetésére. Ez jelenti az infrastruktúra fejlesztését, termékválasztékunk bővítését, partnereinkkel szorosabb kapcsolat kialakítását.

Reggel az ügyfelekkel kezdünk. A céget az ügyfelek köré építjük. A munkát az ügyfelek igényei szerint szervezzük.

Főbb termékcsoportjaink: Vasalat, / Roto /, Zárak,/ Euro-Elzett / , Kilincsek (réz), / Rossetti /