Roto NT vasalat


Problémamentes buktatás, nyitás és zárás


A kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalat alkalmazható - ablakformától függetlenül - fa, műanyag és 16mm-es vasalat núttal rendelkező alumínium profilokhoz.
Technológiai- és piacvezetőként világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és design területén.
A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kénylemesen kezelhető és mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelző, termosztát- és szellőzésvezérlő problémamentes integrálását teszi lehetővé. Az elegáns "Silberlook" kivitel összetéveszhetetlenné teszi a Roto NT vasalatot. Ezeket a meggyőző szerelési tulajdonságok egészítik ki.

Roto Centro 100 és 101 vasalat


Buktatás, nyitás, zárás: minden kézben tartva.

Garanciális alkatrész utánpótlás


A bukó-nyíló az ablakok széles körben elterjedt és minden bizonnyal a legkényelmesebb nyitási módja. Nem csoda, hiszen a bukó nyíló technológia belülről, egyetlen kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes nyitásást és buktatását. A Centro vasalat alkalmazási lehetőségei akár köríves, ferde síkú vagy derékszögű ablakra nem ismer határokat. A RotoNor felület nem csak a a vasalati alkatrészek vonzó, harmonikus arany tónusát biztosítja, hanem hosszú időn át tartósság, rendkívüli módon időjárásállóvá és a legmesszebbmenőkig ellenállóvá is teszi a sós vízzel szemben. Kiváló minősége és pontossága révén a Centro 100,101 ezen kívül csökkenti az energiára fordított költségeket és javítja a zajvédelmet, mert az ablak körben mindenütt szorosan zár.