Oldal kiválasztása

Roto Fentro – A sokoldalú zsalugáter vasalat

A Roto Fentro minden ablaktábla variációhoz – lamellás-, spalettás- és betétes ablaktábla – és minden ablaktáblaformához – ferde, kosáríves- és íves – kitűnően alkalmas, valamint alkalmazható fából, műanyagból és alumíniumból készült ablaktáblákhoz. A Roto Fentro a legmagasabb minőséget kínálja a zsalugáter technológiában, még a legapróbb részletekben is: a rögzítőcsavarok nemesacélból készültek a korai korrodálás elkerülése érdekében valamint a vasalatelemek porszórt felülete biztosítja az évekig tartó felületvédelmet.

A Roto Fentro zsalugáter vasalatokat normál esetben fekete vagy fehér színben szállítjuk, de külön kérésre más használatos RAL-színben is tudjuk biztosítani Önnek.

A Roto Fentro a következő beépítési megoldásokat kínálja:

• Tokra szerelés – Fentro 200

A vasalatrészek komplett szerelése az üzemben elvégezhető. A 29 mm-es keskeny és a 43 mm-es széles pántcsapnak kicsi a helyigénye.

Kérésre szállítható beépített pántrögzítő, amely az ablaktáblatartó fúrását feleslegessé teszi és gondoskodik az egyszerű használatról pánt és a pántcsap területén. Az ablaktábla vastagságától függően kb. 215 mm-es falvastagságig lehetséges az alkalmazása.

 

• Falazatra szerelés – Fentro 200 M

Minden ablaktáblapánt egy speciális pánthüvellyel ± 3,5 mm-t magasságban, valamint az ablaktáblapánt orsóval ± 4 mm-t oldalirányban állítható. A pántcsap egy ±2,5 mm-es excentrikus állítással rendelkezik.

Az ablaktáblapántok egyenes és 30°-os ferde pántcsapfuratokkal is szállíthatóak. Továbbá rendelkezésre állnak dupla ablaktáblákhoz ablaktáblapántok külső

forgásponttal, valamint speciális pántok előre elhelyezett csavarpozíciókkal a csavarozás szavatolásáért műanyag profilokhoz.

 

• Felülettel párhuzamos szerelés – Fentro 200 F

A vasalatrészek komplett szerelése az üzemben elvégezhető. Oldalsó megtámasztás nélkül is magas stabilitást biztosít az alátétek speciális csavarozásának köszönhetően.

A Roto Fentro 200 F keskeny peremszélességgel rendelkező alumínium profilokhoz is alkalmazható és kérés esetén beépített pántrögzítővel is szállítható, amely az ablaktáblatartó fúrását feleslegessé teszi és gondoskodik az egyszerű használatról pánt és a pántcsap területén. Az ablaktábla vastagságától függően kb. 185 mm-es falvastagságig lehetséges az alkalmazása.

 

• Keretrendszerre történő szerelés – Fentro 200

A műanyag ablakokhoz tervezett keretrendszer alumínium ablaktáblák beépítését teszi lehetővé. Az utólagos szerelés lehetősége által ez a rendszer kiválóan alkalmas felújításokhoz is.